Vrijdag 3 september: muziek op Radio 5 – Arbeidsvitaminen ‘vanuit’ Andijk

Hans Schiffers

Vrijdag 3 september zal de muziek die dan te horen is in het programma Arbeidsvitaminen voor een deel ‘bepaald’ worden door de Dorpsraad Andijk. De Arbeidsvitaminen wordt van 9.00 tot 12.00 uur uitgezonden. Op Radio 5!

Favoriete muziek voor tijdens elke klus! Arbeidsvitaminen is recordhouder als ’s werelds langstlopende radioprogramma en sinds 1946 jaar zeer populair. Hans Schiffers presenteert op NPO Radio 5 jouw verzoeklijsten en bespreekt jouw nieuws van de dag.

Het radioprogramma wordt gepresenteerd door Hans Schiffers.

Kijk ook op Radio 5 – Arbeidsvitaminen

Foto AVRO/TROS

2 Reacties

  1. Wat moet ik me voorstellen bij de bijdrage aan de Arbeidsvitaminen op vrijdag 3 september van de Dorpsraad. Dat er een programmawagen in de straat van de Dorpsraad verschijnt bijvoorbeeld of een bijdrage op afstand naar een studio, waarbij muziek wordt aangegeven die vervolgens tijdens het programma ten gehore wordt gebracht?

    Like

    • “vanuit Andijk” staat, zoals te zien is, tussen aanhalingstekens… De muziek wordt voor een deel bepaald door de dorpsraad, en als de redactie van het radioprogramma tijd weet te vinden dan is er ook een praatje tijdens de uitzending…

      Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: