Politie zoekt getuigen van straatroof in Enkhuizen | Aanhouding na steekincident in Zwaag

Politie zoekt getuigen van straatroof

Enkhuizen – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die zondagavond rond 18.15 uur plaatsvond in het skatepark De Kadijker Arena in Enkhuizen. Een 15-jarige jongen uit Enkhuizen raakte hierbij gewond.

Rond 18.15 uur was het slachtoffer aan het steppen op zijn step in het skatepark De Kadijker Arena toen hij werd aangesproken door een jongen uit een groep van zes jongeren. Toen het slachtoffer weg wilde steppen werd hij door de groep jongeren belaagd. De tiener werd door de groep geschopt en geslagen waarna hij hard is weggerend.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over dit incident. Heeft u rond dit tijdstip iets gezien of gehoord in de omgeving van De Kadijker Arena? Mocht u op een andere manier weten wie bij dit incident betrokken zijn? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.  

Aanhouding na steekincident in Zwaag

Zwaag – Zondagavond heeft de politie na een conflict in een woning aan de Brandnetel een verdachte aangehouden. Bij het conflict zou een steekwapen zijn gebruikt. De verdachte, een 20-jarige man uit Hoorn, raakte zelf bij het steekincident gewond. Een tweede verdachte, die ook gewond zou zijn geraakt bij het incident, is na een zoekactie niet meer aangetroffen.

Agenten gingen rond 17.00 uur na een melding naar de woning aan de Brandnetel. In de woning zou na een conflict tussen meerdere personen een steekincident hebben plaatsgevonden. Een 20-jarige man uit Hoorn raakte bij het steekincident gewond aan zijn bovenlichaam. Hij is zelfstandig naar het ziekenhuis gegaan waar hij is behandeld aan zijn verwondingen. In het ziekenhuis werd het slachtoffer aangehouden voor poging zware mishandeling en huisvredebreuk. De verdachte zit vast op het politiebureau waar hij wordt gehoord. De tweede verdachte en tevens slachtoffer is na een zoekactie niet teruggevonden. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident en wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over het steekincident. Heeft u iets gezien of gehoord rond 17.00 uur aan de Brandnetel? Weet u wie er betrokken zijn bij het steekincident? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

%d bloggers liken dit: