DIGITAAL FIT met de Westfriese Bibliotheken

DIGITAAL FIT met de Westfriese Bibliotheken

DigiFIT is de gezelligste manier om uw digitale vaardigheden uit te breiden. Met elke maand een ander thema duiken we wekelijks in de mogelijkheden. Zo leert u bijvoorbeeld in april over lenen van eBooks op zowel tablets/telefoontjes als op e-readers.

U krijgt uitleg, tips en u kunt vragen stellen. 

DigiFIT is elke woensdag van 10:30 – 12:00 uur. Deelname is gratis en u hoeft zich niet aan te melden. U heeft alleen een computer, laptop, tablet of smartphone nodig met internetverbinding. Als u een computer of laptop gebruikt, let u er dan op dat deze een microfoon en camera heeft. 

Vanwege coronamaatregelen kunt u voorlopig online deelnemen aan DigiFIT: zo krijgt u meteen het beeldbellen onder de knie en heeft u contact met andere deelnemers. We helpen u graag op weg als u nog niet bekend bent met beeldbellen. Doet u ook mee? Zie: www.westfriesebibliotheken.nl/digifit. Daar kunt u ook meteen deelnemen.

%d bloggers liken dit: