WIE exposeert met Ode-aan-het-Landschap mee?

WIE exposeert met Ode-aan-het-Landschap mee?
Creatieve Medemblikkers september 2019

MEDEMBLIK – In het kader van het toeristisch thema “Ode aan het Landschap” in 2021 organiseert de Stichting Bonifaciuskerk Medemblik van 26 juni tot en met 12 september een tentoonstelling van werken met het landschap van de gemeente Medemblik als onderwerp. Daarvoor worden recreatieve kunstenaars uitgenodigd om werken aan te bieden. Dat kunnen schilderijen of beelden zijn maar ook bijzondere foto’s of een andere ambachtelijke uiting … ‘t liefst werken die in coronatijd zijn vervaardigd. Het onderwerp “Ode aan het (Medemblikker) Landschap” ligt voor het grijpen: weiland, water … natuurlijke kunstwerken … alles wat onderweg maar de blik vangt (dus ook molens of kerktorens) als je in de mooie gemeente Medemblik vertoeft … en die gemeente reikt van Sijbekarspel tot en met Andijk en van Medemblik tot en met Zwaagdijk! 

Vóór 15 maart opgeven

De mogelijkheid om te exposeren met eigen werk staat open voor iedereen. Voor alle leeftijden dus! De bedoeling is dat je in eerste instantie aangeeft dat je interesse hebt en je dient dan maximaal 2 (mooiste) werken DIGITAAL in, foto mailen dus. Wil/Moet je nog aan het kunstwerk beginnen dan beschrijf je wat het plan is en stuur je de foto naderhand in. Aan de hand daarvan maakt de commissie Kunst & Cultuur een selectie op basis van ruimtelijke mogelijkheid, “kwaliteit”en variëteit. Vlak voor de expositie kunnen de échte werken dan (in tijdslots) worden aangeleverd. Uiteraard vindt een en ander onder voorbehoud van Corona maatregelen én Coronaproof plaats.

OPGAVE vóór 15 maart via bonifaciusmedemblik@gmail.com. Eventueel eerst nog informatie via 06 2053 4941.

Dat wordt genieten voor alle fietsers, wandelaars, familie en kennissen die straks jouw kunstwerk(en) komen bewonderen!

Foto: Creatieve Medemblikkers september 2019

%d bloggers liken dit: