Drive-through Culinair aan de Kade

Drive-through  Culinair aan de Kade

MEDEMBLIK | Op zondag 28 februari, de dag waarop half Nederland terug komt van de wintersport, of zou komen… kan je in Medemblik aan de Oosterhaven je Aprés Ski-box laten vullen.

Hoe gaat het in zijn werk:

  • Je komt met de auto aan op de Oosterhaven; je inschrijving wordt gecheckt en dan gaat de kofferbak open. 
  • Meijer ‘s 2.0 zet de box met de eerste gerechten in de achterbak en je rijdt door naar Het Wapen van Medemblik. Daar gaan nog meer gerechten in de box.
  • Je vervolgd je pad naar is het Waaigat. Alias het “Sneeuwgat”, want zonder sneeuw geen Aprés Ski. We bieden je hier een verrassing aan met een deuntje.
  • Daarna gaat de route gaat door naar Costas, die de box verder aanvullen en vervolgens door naar Oost. Die zetten als laatste de gerechten in de kofferbak en dan gaat die dicht. Hup naar huis, en dan kan het smullen beginnen.

In de box zitten diverse gerechten voor de allesluster, echte direct klaar en een paar met een eenvoudige bereidingswijze. Uiteraard een hartig en een zoet dessert om uw tapasdiner af te sluiten.

En je blijft de hele rit in de auto! Net zo gemakkelijk en Corona-veilig!

Kijk voor meer informatie op FB Culinair aan de Kade. Voor tickets: https://events.flextickets.nl/event2/culinairaandekade-drivethrough 

Voor meer informatie kunt u altijd naar Meijer’s 2.0, Het Wapen van Medemblik of Costas bellen 0227-548017

%d bloggers liken dit: