Stoommachinemuseum 26 en 27 september gesloten

Helaas is het Nederlands Stoommachinemuseum op zaterdag 26 en zondag 27 september niet toegankelijk voor bezoekers. Als gevolg van de toename van het aantal besmettingen met het coronavirus heeft een deel van de veelal oudere vrijwilligers besloten voorlopig niet inzetbaar te zijn.

Hierdoor komt de roosterbezetting onder druk te staan. Aanstaand weekend is het daardoor niet mogelijk te voldoen aan de voor een veilige bedrijfsvoering minimaal vereiste personele bezetting.  Op doordeweekse dagen is er nog steeds voldoende personeel beschikbaar, en ook voor de herfstvakantie is er vooralsnog voldoende menskracht beschikbaar en gaat het museum zelfs onder stoom. Wij heten u deze dagen van harte welkom! Uiteraard kunnen bezoeker wel een (gratis) virtueel bezoek aan het museum brengen via www.stoommachinemuseum.nl

%d bloggers liken dit: