Poging tot beroving | Man aangehouden na steekpartij

Poging tot beroving

Hoorn – De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot beroving die op vrijdagmorgen plaats vond in het park Risdammerhout in Hoorn. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 05.25 uur liep een 19-jarige jongen uit Hoorn vanaf Het Oude Ambacht het park Risdammerhout in. In het park stond plotseling een man naast hem die eiste dat het slachtoffer zijn tas zou afgeven. Om zijn eis kracht bij te zetten dreigde hij met een wapen. Het slachtoffer ging er echter rennend vandoor. De overvaller kwam niet achter hem aan.

De dader is een man met een donkere huidskleur. Hij was ongeveer 30 tot 40 jaar oud, had een gespierd postuur en was rond de 2 meter lang. Hij liep in een zwarte joggingbroek en een zwarte leren jas met capuchon.

Man aangehouden na steekpartij

Venhuizen – Op vrijdagavond heeft er een steekpartij plaatsgevonden in een woning aan de Merel. De politie heeft een 23-jarige man uit Venhuizen aangehouden.

Rond 20.50 uur kreeg de politie een melding dat er iemand was gestoken met een mes in een woning aan de Merel. Eenmaal ter plaatse bleek dat de 55-jarige bewoner was gestoken door een 23-jarige man. Er volgde een gevecht waarbij beide mannen gewond raakte. Beide mannen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de 23-jarige man uit Venhuizen aangehouden en doet onderzoek naar de toedracht van de steekpartij.

%d bloggers liken dit: