NS: morgen geen treinen in Noord-Holland

NS: morgen geen treinen in Noord-Holland

In het grootste deel van de provincie Noord-Holland rijden morgen de hele dag vrijwel geen treinen, meldt de NS. Het is de derde dag van de estafettestaking die de vakbonden houden om een betere cao af te dwingen.

Vakbonden FNV Spoor, VVMC en CNV hebben aangekondigd om morgen het werk neer te leggen in Noord-West Nederland. Hierdoor kunnen morgen de hele dag vrijwel geen NS-treinen rijden in het overgrote deel van de provincie Noord-Holland.

Maak gebruik van ander vervoer of stel je reis uit is het advies van de NS.. Er kunnen geen bussen worden ingezet. De reisplanner is bijgewerkt. De staking heeft ook gevolgen voor het internationale treinverkeer. Er rijden beperkt treinen van/naar Schiphol Airport. De NS raadt je aan om gebruik te maken van alternatief vervoer. De Nachtnettreinen blijven zoveel mogelijk rijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: