Vanavond laatste gemeenteraadsvergadering 2022

Raadsvergadering donderdag 22 december

Donderdagavond wordt de laatste raadsvergadering gehouden van 2022 in het gemeentehuis te Wognum. De Agenda kun je hier lezen. De vergadering begint om 19:30 uur en eindigt op of omstreeks 22:30 uur. De vergadering wordt voorgezeten door waarnemend-burgemeester, de edelachtbare heer D. Straat.

Daar de raadsvergadering in het openbaar gehouden wordt kun je die ook bijwonen. Men kan ook de vergadering ‘bijwonen’ via internet via de gemeentelijke website met gebruikmaking van je eigen smartphone, tablet, PC of smart television of klik op de afbeelding. In het laatste geval dien je zelf voor de koffie en/of andere versnaperingen te zorgen, Kom je naar het gemeentehuis dan word je van gemeentewege getrakteerd op koffie e.d.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: