Raadscommissievergadering maandag 12 december

Raadscommissievergadering maandag 12 december

Maandagavond wordt er weer een raadscommissievergadering (Samenleving) gehouden in het gemeentehuis te Wognum. De Agenda kan je hier lezen. De vergadering begint om 20:30 uur en eindigt op of omstreeks 22:30 uur. De vergadering wordt voorgezeten door mw. C. Selders (CDA).

Daar dit soort vergaderingen in het openbaar gehouden moeten worden kun je die ook bijwonen. Men kan ook de vergadering ‘bijwonen’ via internet via de gemeentelijke website met gebruikmaking van je eigen smartphone, tablet, PC of smart television. In het laatste geval dien je zelf voor de koffie en/of andere versnaperingen te zorgen, Kom je naar het gemeentehuis dan word je van gemeentewege getrakteerd op koffie e.d.

  • Twee van de onderwerpen die worden behandeld zijn de Verordening jeugdhulp 2023 en Verordening Beschermd Wonen en Beschermd Thuis 2023 (pfh. Y. Nijsingh – (D66))

De gemeenteraadsvergadering die hierop volgt staat gepland op 22 december a.s. Daarover later meer.

%d bloggers liken dit: