Beter communiceren op de werkvloer

De geslaagden

Beter communiceren op de werkvloer

WerkSaam startte in september 2021 het traject Beter communiceren op de werkvloer. Medewerkers die laaggeletterd zijn worden geholpen in hun ontwikkeling, op de werkvloer en in de communicatie met collega’s of teamleiders.

Er is ook aandacht voor het verbeteren van spelling, grammatica en digitale vaardigheden. Docenten van het ROC verzorgen de lessen. Er wordt gewerkt met persoonlijke leerdoelen.

Groei en leergierigheid

Begin dit jaar hebben 26 deelnemers van verschillende groepen de cursus al met succes afgerond. In totaal doen 40 medewerkers van WerkSaam mee. Op woensdag 20 april werden tijdens een feestelijke bijeenkomst bij WerkSaam de certificaten uitgereikt aan de eerste 15 deelnemers.

Beter communiceren op de werkvloer wordt mogelijk gemaakt met subsidie van Tel Mee Met Taal. Het is een mooi en intensief traject, waarbij groei en leergierigheid voorop staan. Op naar de volgende uitreiking!

Over WerkSaam Westfriesland

WerkSaam is een samenwerkingsverband op het terrein van ‘Werk en Inkomen’ van zeven Westfriese gemeenten. WerkSaam Westfriesland staat voor werk, ontwikkeling en inkomen. Wij begeleiden mensen naar de arbeidsmarkt. Wij geloven dat werken loont en gaan ervoor dat iedereen meedoet. WerkSaam maakt dit mogelijk door maatwerk te leveren op het gebied van arbeidsbemiddeling, arbeidsontwikkeling en inkomensondersteuning. Dit gebeurt samen met werkgevers en partners. WerkSaam kent de regio, regelgeving en weet wat werkgevers nodig hebben. Samen bijdragen aan een WerkSaam Westfriesland!

Meer informatie over WerkSaam vindt u op www.werksaamwf.nl.

Advertentie
%d bloggers liken dit: