Oude Muziek Nu presenteert vocaal weekend met Lux Vocaal Ensemble en Hollands Collectief

Vrouwenkoor Lux Vocaal Ensemble

Je zou het ook een vocaal minifestival kunnen noemen, de twee concerten die de Stichting Hoorn-Oude Muziek Nu presenteert op vrijdag 3 en zaterdag 4 december. De kersttijd staat er aan te komen, want Vrouwenkoor Lux Vocaal Ensemble brengt  op 3 december a.s. het programma ‘Peace Upon You’. De titel verwijst naar het gelijknamige werk van Arvo Pärt, een gebed om vrede voor Jeruzalem, uit psalm 122. Daarnaast klinken werken van Hans Leenders, Francis Poulenc en Zoltán Kódaly.

Hollands Collectief

Op zaterdag 4 december a.s. gaat u genieten van het vocaal kwartet Hollands Collectief met het programma O Magnum Mysterium, een heerlijk winters programma door dit fantastische vocale kwartet, met muziek over advent en kerst. Beide ensembles staan onder leiding van sopraan en dirigente Elisabeth Blom.

Vrijdag 3 december: Lux Vocaal Ensemble; zaterdag 4 december: Hollands Collectief. Beide concerten vinden plaats in de Oosterkerk Hoorn, Grote Oost 58-60 en elk concert begint om 20.00 uur en duurt een uur. Er is geen pauze. Voor ieder concert kosten de kaarten € 25. Er zijn ook combikaarten voor beide concerten; u betaalt dan € 10 minder. Voor informatie en kaartverkoop: www.oudemuzieknu.nl, service@podiumplein.nl of 06 4910 8889.

Foto’s aangeleverd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.