Maandag 15 november wordt Park De Put weer opengesteld voor publiek

Maandag 15 november wordt park De Put weer opengesteld voor publiek. Dat maakt de Dorpsraad Andijk bekend nadat de dorpsraad vragen hierover had gesteld aan de gemeente Medemblik.

Het park is langer afgesloten geweest dan gepland. Dit komt door een aantal tegenvallers. Omdat het een voormalige vuilstort betreft moesten de werkzaamheden onder milieukundige begeleiding worden uitgevoerd. Ook moest er bijna 2000 m3 extra grond worden aangebracht om de afdeklaag weer op de vereiste dikte te brengen. Ook moest uiteindelijk de kantine dat als enige gebouw zou blijven staan ook worden gesloopt. Dit omdat deze te laag kwam te staan en behoorlijk vernield was door onbekenden. Helaas zijn er ook een aantal speeltoestellen verwijderd. Deze waren afgekeurd en ook niet meer te repareren. Intussen is overal het gras weer ingezaaid en zijn alle wandelpaden weer aangebracht.

Kinderboerderij De Put in 2022

De kinderboerderij zal pas volgend jaar weer worden teruggebracht. Gekeken wordt nog in welke vorm en op welke manier dit kan gebeuren.

Tijdens de begrotingsraad van woensdag 4 november besloot de gemeenteraad in meerderheid dat de kinderboerderij subsidie blijft ontvangen in tegenstelling tot het collegevoorstel. Hoe dit zich verhoudt tot het vorenstaande dat nog gekeken wordt op welke wijze is op dit moment nog niet bekend.

Later meer

Foto G. van Keulen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.