Boze bezoeker afhaalpizzeria vernielt bezorgauto | Man aangehouden voor vernieling en mishandeling

Boze bezoeker afhaalpizzeria vernielt bezorgauto | Man aangehouden voor vernieling en mishandeling

Boze bezoeker afhaalpizzeria vernielt bezorgauto

Obdam – De politie is vrijdagavond gealarmeerd voor een vernieling in een afhaal-horecagelegenheid aan de Stationsweg. Een boze klant had hierbij een glas door de keuken gegooid. Direct daarop verliet hij de zaak en nam plaats in een auto.

Even later werd gezien dat met deze auto opzettelijk tegen de voor de zaak geparkeerde bezorgauto van de betreffende pizzabakker werd gereden. Deze auto raakte hierdoor zwaar beschadigd. Vervolgens reed de veroorzaker door. De auto van de veroorzaker is aangetroffen en inbeslaggenomen, De bestuurder, een 19-jarige inwoner van Obdam, is aangehouden. Hij bleek ook niet in het bezit van een rijbewijs. Hij is ingesloten in het cellencomplex.

Man aangehouden voor vernieling en mishandeling

Venhuizen – De politie heef zaterdagmorgen rond 06.00 uur een 20 jarige inwoner van Grootebroek aangehouden op verdenking van vernieling en mishandeling. Hij was samen met twee kompanen betrokken bij het vernielen van ramen van een bouwkeet en had een dixie-toilet omgegooid op de Oostergouw.

Een omwonende zag het voorval en achtervolgde de verdachten. Toen hij ze achterhaalde sprak hij hen aan op de vernielingen. De omwonende werd vervolgens in het gezicht geslagen en liep daarbij letsel op. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en hem wordt slachtofferhulp aangeboden.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Naar de andere verdachten wordt een nader onderzoek ingesteld.

%d bloggers liken dit: