Betaalt u nog steeds gemeentelijke belastingen?

Betaalt u nog steeds gemeentelijke belastingen?

U betaalt momenteel via automatisch incasso nog steeds gemeentelijke belastingen over 2020. Klopt dit wel?

Ja, dat klopt.

Toen vorig jaar de eerste coronamaatregelen van kracht werden, raakte dit veel van onze inwoners financieel. Daarom is toen besloten alle inwoners en ondernemers meer tijd te geven om de gemeentelijke belastingen met dagtekening 22 februari 2020 te betalen. De dagtekening is de datum die op de brief bij de aanslag vermeld staat. De uiterste betaaldatum van de aanslagen gemeentelijke belastingen met dagtekening 22 februari 2020 werd met twee maanden uitgesteld.

Als u met automatisch incasso betaalt, betekent dat ook uw tien maandelijkse termijnen waarin u de aanslag betaalt, met twee maanden zijn doorgeschoven. De laatste incasso termijn is eind februari 2021. De aanslagen gemeentelijke belastingen 2021, dus de nieuwe aanslag voor dit jaar, worden vanaf eind maart 2021 geïncasseerd.

Problemen?

Komt u er niet uit of heeft u betalingsproblemen? Mail de gemeente Medemblik dan via woz@medemblik.nl. Wij proberen samen met u een passende oplossing te vinden.

Afbeelding van Bruno /Germany via Pixabay

%d bloggers liken dit: