RTL 5 – Crime Desk: Confrontatie in de zaak van de verdwenen Sumanta Bansi

Crime Desk van RTL 5 – Foto RTL 5

Crime Desk besteedde maandagavond aandacht aan de verdwijning van de destijds 22-jarige Hoornse studente Samantha Bansi. Politie gaat ervan uit dat zij om het leven is gebracht en inmiddels zijn er twee arrestaties verricht. Het gaat hier om de vader en zoon van het gastgezin waar Sumanta verbleef.

De politie heeft aanwijzingen dat haar lichaam mogelijk begraven is in het Robbenoordbos in de Wieringermeerpolder. Er zijn diverse zoektochten gehouden door de politie maar tot op heden is het lichaam van Sumanta nog niet gevonden. Wel werd er een schep en een mes gevonden. Of die iets met de zaak te maken hebben is niet bekendgemaakt. Er zouden wel menselijke resten op de schep zijn aangetroffen.

Sumanta Bansi wordt sinds februari 2018 vermist.

In deze uitzending komt ook de moeder (Sharmila Nanda vanuit Suriname) van Sumanta aan het woord. Ook gaat Mick van Weij de confrontatie aan met een van de betrokkenen, Manodj.

Tips of andere informatie?

Belangrijk is dat deze zaak wordt opgelost.

  • Wie tips heeft in deze zaak kan dat mailen naar tips@crimedesk.nl of telefonisch 06 38 87 42 85.
  • Je kunt ook de politie hierover inlichten via een tipformulier.
  • Anoniem melden kan ook, ga naar Misdaad Anoniem voor meer informatie.

%d bloggers liken dit: