Nieuwe dienstregeling lijn 132, 232 en 438

Met ingang van zondag 3 januari 2021 rijden de bussen van Connexxion in de regio Noord-Holland Noord volgens een nieuwe dienstregeling. De aanpassing in de dienstregeling is noodzakelijk door een afname van het aantal reizigers vanwege het coronavirus. De lijnen die niet wijzigen of waarvan alleen de vertrektijden zijn gewijzigd, staan niet vermeld in het overzicht. Het is daarom altijd raadzaam voorafgaand aan de reis de vertrektijden te raadplegen. Dat kan via de reisplanner  of de Overal-app.

Lijn 132: Hoorn Station – Wervershoof – Andijk

Op het traject Andijk – Wervershoof rijdt lijn 132 voortaan in ochtend- en middagspits ieder half uur (nu nog ieder kwartier). Vertrek- en aankomsttijden in de avond wijzigen. Op werkdagen gaat lijn 132 voortaan vroeger in de avond over naar een frequentie van ieder uur (in plaats van ieder half uur). Op zaterdag gaat lijn 132 voortaan langer door in een frequentie van ieder half uur (in plaats van ieder uur).

Lijn 232: Hoorn Station – Blokker – Wervershoof – Andijk

Rijdt voortaan alleen tussen Wervershoof en Hoorn, vertrek- en aankomsttijden wijzigen daardoor.

Buurtbus 438: Enkhuizen – Bovenkarspel – Wervershoof

Rijdt voortaan alleen tussen Andijk en Enkhuizen. Het aantal ritten is verlaagd en tijden zijn gewijzigd.


advertentie

%d bloggers liken dit: