Gemeente Medemblik op zoek naar gedupeerden ‘toeslagenaffaire’

Gemeente Medemblik op zoek naar gedupeerden 'toeslagenaffaire'

De gemeente Medemblik vraagt gedupeerde inwoners van de landelijke toeslagenaffaire met een hulpvraag zich te melden bij de gemeente Medemblik. De gemeente wil mensen die dat nodig hebben, hulp bieden op verschillende leefgebieden. Denk hierbij aan de gezinssituatie, dagbesteding, gezondheid en het op orde krijgen van de administratie.

De gemeente schiet de kosten voor die hulp voor, het rijk betaalt die later terug. De gemeente doet deze oproep omdat de Belastingdienst nog geen persoonsgegevens verstrekt en niet iedereen bekend is bij de gemeente.

Gedupeerde gezinnen met een hulpvraag kunnen zich melden via het e-mailadres maatschappelijkwerk@medemblik.nl of het algemene nummer 0229 – 856000 (optie 1). 

De gemeente vraagt om duidelijk te vermelden dat zij gedupeerd zijn door de Belastingdienst, zodat onze medewerkers deze aanvragen zo snel mogelijk op kunnen pakken.

%d bloggers liken dit: