Tijdelijke sluiting kinderboerderij De Put vanwege werkzaamheden

Kinderboerderij De Put in Andijk - Foto © CAPAND

Tijdelijke sluiting kinderboerderij De Put vanwege werkzaamheden
Kinderboerderij De Put in Andijk – Foto © CAPAND

Kinderboerderij De Put bevindt zich op een oude vuilstort, die veilig is afgedekt. Dit is een geliefde plek in Andijk om even te wandelen, te sporten, te spelen of de kinderboerderij te bezoeken.

De gemeente Medemblik zorgt voor onderhoud aan de afdeklaag op de voormalige vuilstort. De afdeklaag is nu toe aan groot onderhoud. Door de deklaag nu ruim aan te vullen kunnen de kinderboerderij en de speeltuin de komende jaren worden blijven bezocht. Ook vinden er kleine aanpassingen aan de indeling van het terrein plaats. De kinderboerderij en speeltuin blijven daarbij in de huidige vorm en op dezelfde locatie bestaan.

Voor dit groot onderhoud zal het terrein in het eerste kwartaal van 2021 worden gesloten. De exacte sluitingsdatum is op dit moment nog niet bekend. De werkzaamheden duren enkele maanden. Tijdens de werkzaamheden kan het terrein niet gebruikt worden en kunnen de kinderboerderij en speeltuin niet worden bezocht.

%d bloggers liken dit: