Donderdag 10 december – stroomonderbreking Andijk Zuid

troomonderbreking Andijk Zuid

Morgen voert netwerkbeheerder Liander onderhoudswerkzaamheden uit aan het elektriciteitsnetwerk in Andijk. Daarbij gaat het om een reeks adressen in Andijk Zuid zoals de omgeving van de Murillolaan en de Flamingolaan en de straten die hierop aansluiten. Dit laat de dorpsraad Andijk weten.

Brief

Bewoners die hiermee te maken krijgen hebben eind november een brief ontvangen van Liander. De aangekondigde stroomonderbreking vindt donderdag 10 december plaats tussen 08:30 en 12:00 uur waarbij Liander de aantekening maakt dat de precieze tijdstip en de duur afhankelijk is van wat men aantreft tijdens de werkzaamheden. Liander meldde de dorpsraad desgevraagd dat er een hoofdkabel wordt vervangen daarvoor is het noodzakelijk dat de levering van stroom wordt onderbroken.

In de brief van Liander staan o.a. tips die men kan gebruiken om het ongemak wat deze stroomonderbreking met zich meebrengt te minimaliseren of kijk op http://www.liander.nl/stroomtips.

Kijk voor meer informatie op http://www.liander.nl voor meer informatie.

Foto door LED Supermarket op Pexels.com

%d bloggers liken dit: