Veiligheidsregio: Gebiedsverbod Egboetswater

De Veiligheidsregio Noord-Holland Noord heeft een tijdelijk gebiedsverbod afgekondigd voor het Recreatiegebied Egboetswater. Dit meldt de Veiligheidsregio op hun website. Aanleiding voor dit gebiedsverbod is naar verluidt een gepland feest waar zo’n paar honderd mensen zich voor zouden hebben aangemeld. De politie en de gemeente Medemblik zouden hiervan op de hoogte zijn gesteld. Het verbod is ingesteld vanwege handhaving van de coronamaatregelen.

Het is nu verboden om op zaterdag 7 november 2020 vanaf 17.00 uur tot en met zondag 8 november 2020 07.00 uur je te begeven in dit gebied.

Extract van het “Besluit aanwijzing verboden gebieden

Egboetswater – foto Google Streetview

EĂ©n reactie

  1. Het gebiedsverbod is wel okĂ© maar had beter tot maandag 7.00 uur kunnen duren omdat een aantal van degenen die wilden ‘feesten’ nu mogelijk blijven rondhangen tot het einde van het verbod. Na het weekend zullen er weinig meer over zijn.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: