Nieuw kerstlied van West-Friese bodem

Nieuw kerstlied van West-Friese bodem

Maandag 9 november komt er een nieuwe kerstsingle uit van Rosa Brown & The Merry Bells, getiteld ‘Let’s Have A Jolly Christmas’. De schrijvers van het lied, Fons Flotman uit Hoorn en Marc Schouten uit Wervershoof, hebben voor de uitvoering vocalisten bij elkaar gezocht uit hun lokale netwerk.

Ze hopen met dit lied een nieuwe toevoeging te zijn aan het bestaande muzikale kerstlandschap, vandaar dat de single zowel bij regionale als landelijke radiozenders wordt aangeboden. “We beseffen dat de kans heel klein is dat het landelijk opgepikt gaat worden, maar niet geschoten is altijd mis. Verder is het voor ons, als hobbyisten, gewoon al heel leuk en leerzaam om het proces van een eerste idee tot eindproduct door te maken en samen te werken met diverse vocalisten uit de buurt”, aldus de makers.

De regionale zender WEEFF Radio heeft de primeur en zal de single voor het eerst op maandagavond 9 november tussen 19:00 en 21:00 uur ten gehore brengen en een interview met de makers uitzenden. Vanaf dat moment zal de single beschikbaar zijn op alle bekende streaming platforms en verschijnt er een clip op YouTube.

Hier is een preview te beluisteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.