Servan Ott Fotografie: Herfst; vliegenzwammen in het Waterloopbos

De seizoenen gaan door en de herfst is al een tijd vol aanwezig. In het Waterloopbos, een prachtig bos in de uiterste Oosthoek van de Noordoostpolder, stonden deze vliegenzwammen bij elkaar. Altijd genieten om ze te zien en zeer fotogeniek, liggend op de grond gemaakt met diafragma f/8 en de enkele paddenstoel op f/2,8.  

Natuurfotografie workshops

De workshops voor groepen zijn nu even van de baan, maar individuele workshops of in kleine groepjes op pad is nog steeds mogelijk, mail me gerust met workshop en fotografie vragen. De workshopagenda zal ook blijvend worden aangevuld

Iedereen een hele goede gezondheid gewenst.

2 Reacties

  1. Mijn naam is Henk van der Sluis. Ik doe mee aan het verzet tegen het bestemmingsplan Enkhuizerzand.Helaas is daar al buitendijks het natuurgebied het Sluftertje ingericht als camping. Mijn vraag is heb je ook foto s van voor 2018 van het buitendijkse gebied ten zuiden van de Haling en de waterinlaat tot Sprookjeswonderland. Kan je ook iets zeggen over de natuurwaarde van het Sluftertje. Ons verzet is nog niet kansloos.Groen Links heeft schriftelijke vragen gesteld deze week aan GS Noord Holland(Zie website provincie),en wij worden gesteund door de ijsselmeervereniging,waar wij samen samen bezwaar hebben gemaakt bij de Raad van State. Daarbij zouden goede natuurfoto s helpen!!!Mijn complimenten voor jr website

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: