Dringend advies van veiligheidsregio om niet langs de deuren te gaan met Sint-Maarten

Dringend advies van veiligheidsregio om niet langs de deuren te gaan met Sint-Maarten

Dringend advies van veiligheidsregio om niet langs de deuren te gaan met Sint-Maarten

Het leek even door te kunnen gaan, maar Veiligheidsregio Noord-Holland Noord geeft vandaag na het overleg van het Regionaal Beleidsteam het dringende advies om de viering van Sint-Maarten niet door te laten gaan. 

Het risiconiveau van onze regio is vandaag gestegen van ‚Äėzorgelijk‚Äô naar ‚Äėernstig‚Äô. Daarom is het¬†dringende advies van de veiligheidsregio geen Sint-Maarten te vieren. Ouders hebben een eigen verantwoordelijkheid om de afweging te maken of ze op 11 november wel of niet hun kinderen langs de deuren laten gaan, maar het wordt sterk afgeraden om nieuwe besmettingen te voorkomen. We moeten met man en macht zorgen dat het virus wordt teruggedrongen.

Foto door Gabby K op Pexels.com

Eén reactie

  1. De kinderen hebben het niet gemakkelijk in deze coronatijd. Misschien moet er dan toch maar een route met ze gelopen worden met verlichte lampionnetjes en met dan onderling een flinke afstand die langer is dan 1,5 m.waardoor ze ook wat kunnen zingen en ze dan niet naar de deuren van de huizen gaan maar er gewoon langslopen. Thuis kunnen ze daarna dan wat extra verwend worden.
    De mensen kunnen dan wat extra verlichting op o.m. de vensterbank ontsteken en het licht in de gang aanhouden in plaats van te doen alsof men niet thuis is. Dan krijgt het geheel zelfs juist een extra feestelijk tintje.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: