Twee aanhoudingen na diefstal bij bedrijfspand WFO-terrein

Twee aanhoudingen na diefstal bij bedrijfspand WFO-terrein

Zwaagdijk-Oost – Zaterdagochtend rond 01:10 uur heeft de politie een 37-jarige man uit de gemeente Hoorn en een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van diefstal bij een bedrijfspand op de Bollenmarkt.

De politie kreeg rond 01:00 uur een melding van een mogelijke diefstal bij een bedrijfspand aan de Bollenmarkt. Twee personen hadden goederen in een auto geladen en waren daarna weggereden. Agenten gingen ter plaatse en zagen een auto rijden die voldeed aan het signalement. Daarop gaven zij de bestuurder een stopteken. Bij de controle van de auto vonden de agenten goederen die mogelijk afkomstig waren van diefstal. De twee inzittenden werden aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het cellencomplex en zitten nog vast.

De politie onderzoekt de zaak.

%d bloggers liken dit: