Joep Pelt Guitar Globetrotter

MEDEMBLIK- Zaterdagavond 3 oktober treedt Joep Pelt op in de Bonifaciuskerk in Medemblik. Hij is bepaald geen onbekende in Nederland gezien zijn optreden in DWDD. Muzikaal opgegroeid aan de modderige oevers van de Mississippi en de Niger … toerde hij met verschillende projecten door Europa, Afrika en de VS. Zijn eclectische gitaarspel werkt als een smeermiddel tussen verschillende werelden: o.a. folk, blues en (Soweto) soul.

Folk, Blues en Soul

Joep Pelt reisde zelf vanuit de platenkast van zijn vader langs de Caribbean naar het diepe Zuiden van de VS om de ongekend grote muzikale nalatenschap van Alan Lomax voor zichzelf in kaart te brengen. Aan de vooravond van zijn theatershow “Lomax & The ’60 Folk Revolution” brengt Joep tijdens zijn solo-optreden in Medemblik een prachtige mix van intieme, akoestische liedjes en verhalen. Joep’s avontuurlijke ziel en onverzadigbare muzikale honger maken hem tot één van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Geen enkel optreden van Joep is hetzelfde. Laat je meevoeren naar het schemergebied tussen verschillende muzikale werelden door deze “Guitar Globetrotter”… er valt een wereld te verkennen !

zaterdag 3 oktober 2020
Bonifaciuskerk Medemblik
aanvang 20.00 uur
entree € 10
RESERVEREN via : bonifaciusmedemblik@gmail.com

%d bloggers liken dit: