Laatste oproep Handtekeningenactie #BehoudHetIJsselmeer! – Doe Mee!

Het Actiecomité Behoud Het IJsselmeer roept voor de laatste keer mensen op een handtekening te zetten onder de petitie ‘Behoud het IJsselmeer‘. Men wil in ieder geval de 4.000 ondertekenaars bereiken, vertelt Bernice Notenboom in het filmpje.

Donderdag 1 oktober wordt de petitie, bestaande uit duizenden digitale en analoge handtekeningen, aan wethouder Harry Nederpelt overhandigd door een delegatie van het actiecomité. “En niet alleen dat”, licht Gerrit van Keulen van de dorpsraad Andijk toe, maar meer wil hij er verder niets over kwijt.

Wie nog niet getekend heeft kan dit nu nog doen! Ga naar https://behoudhetijsselmeer.petities.nl/ en zet je handtekening, Let op, je moet je handtekening bevestigen met het mailtje dat je direct wordt toegestuurd, “Pas dan word je handtekening in de petitie opgenomen!”

%d bloggers liken dit: