Gemeente Medemblik: Uitslag enquête Transitievisie Warmte | Bijeenkomsten

Gemeente Medemblik: Uitslag enquête Transitievisie Warmte en bijeenkomsten

Gemeente Medemblik werkt sinds begin 2020 aan de Transitievisie Warmte (TVW). Deze visie legt het fundament voor de route naar een aardgasvrij Medemblik. Eerder vroegen we inwoners al naar hun algemene voorkeuren bij aardgasvrij wonen. De resultaten van deze enquête vindt u hier terug.

Als je de uitslag van deze enquête bekijkt dan lijkt het erop dat het nog een harde dobber wordt voor de gemeente Medemblik de inwoners ervan te overtuigen van de noodzaak van de overgang naar aardgasvrij wonen.

Jammer dat de enquête er niet in voorziet in de mogelijkheid hoe men de toekomst ziet op dit gebied en of men ideeën heeft om dit te realiseren.

  • 460 online reacties, en 2 offline reactie
  • Reacties zijn evenredig verdeeld over de verschillende kernen
  • Overwegend reacties van woningeigenaren (92,2%)

Lees hieronder verder!

Bijeenkomsten concept versie TVW

Inmiddels is er een conceptversie van de TVW opgesteld die we graag aan u voorleggen. Bent u benieuwd naar de voorlopige resultaten van de TWV, wilt u graag weten welke oplossingen er voor uw eigen wijk beschikbaar zijn, of heeft u andere specifieke vragen over de TVW? Meld u dan aan voor een van de vier bewonersbijeenkomsten:

  • 29 september van 19:30 – 21:00 in Wognum (aanmelden tot uiterlijk 23 september)     
  • 5 oktober van 19:30 – 21:00  in Andijk (aanmelden tot uiterlijk 29 september)
  • 6 oktober van 19:30 – 21:00  in Wervershoof (aanmelden tot uiterlijk 29 september)
  • 7 oktober van 19:30 – 21:00 in Medemblik (stad) (aanmelden tot uiterlijk 29 september)

Aanmelden

U meldt zich aan door een e-mail te sturen naar duurzaam@medemblik.nl, met daarin uw naam en de gewenste bijeenkomst. Deelnemers worden op volgorde van aanmelden ingedeeld en krijgen een bevestiging van deelname via de e-mail. Daarin staat ook de locatie van de bijeenkomst. De bewonersavonden worden volgens de huidige richtlijnen rondom het coronavirus gehouden en hebben een beperkte beschikbaarheid. Wij vragen daarom om met maximaal 1 persoon per huishouden deel te nemen. Ik kijk uit naar uw komst.

Verhinderd? Of liever digitaal?

Mocht u niet in de gelegenheid zijn fysiek aanwezig te zijn, dan kunt u uw voorkeuren over aardgasvrij wonen vanaf 28 september ook digitaal aangeven op samen.medemblik.nl. U ontvangt hiervoor nog een aparte e-mail ter herinnering.

Foto gaspit fornuis door Pixabay

Advertentie
%d bloggers liken dit: