Gemeente Medemblik organiseert bijeenkomsten rond Transitievisie Warmte

Gemeente Medemblik werkt sinds begin 2020 aan de Transitievisie Warmte (TVW). Deze visie legt het fundament voor de route naar een aardgasvrij Medemblik. Eerder vroeg de gemeente Medemblik inwoners al naar hun algemene voorkeuren bij aardgasvrij wonen. De resultaten van deze enquête vindt men hier terug.

Bijeenkomsten concept versie TVW

Inmiddels is er een conceptversie van de TVW opgesteld die we graag aan de inwoners voorleggen. Is u benieuwd naar de voorlopige resultaten van de TWV, wilt u graag weten welke oplossingen er voor uw eigen wijk beschikbaar zijn, of heeft u andere specifieke vragen over de TVW? Meld u dan aan voor een van de vier bewonersbijeenkomsten:

  • 29 september van 19:30 – 21:00 in Wognum (aanmelden tot uiterlijk 23 september)     
  • 5 oktober van 19:30 – 21:00  in Andijk (aanmelden tot uiterlijk 29 september)
  • 6 oktober van 19:30 – 21:00  in Wervershoof (aanmelden tot uiterlijk 29 september)
  • 7 oktober van 19:30 – 21:00 in Medemblik (stad) (aanmelden tot uiterlijk 29 september)

Aanmelden

U meldt zich aan door een e-mail te sturen naar duurzaam@medemblik.nl, met daarin uw naam en de gewenste bijeenkomst. Deelnemers worden op volgorde van aanmelden ingedeeld en krijgen een bevestiging van deelname via de e-mail. Daarin staat ook de locatie van de bijeenkomst. De bewonersavonden worden volgens de huidige richtlijnen rondom het coronavirus gehouden en hebben een beperkte beschikbaarheid. Wij vragen daarom om met maximaal 1 persoon per huishouden deel te nemen. Ik kijk uit naar uw komst.

Verhinderd? Of liever digitaal?

Mocht u niet in de gelegenheid zijn fysiek aanwezig te zijn, dan kunt u uw voorkeuren over aardgasvrij wonen vanaf 28 september ook digitaal aangeven op samen.medemblik.nl. Men ontvangt hiervoor nog een aparte e-mail ter herinnering.

Foto door Pixabay op Pexels.com

%d bloggers liken dit: