Computercursus senioren

We hopen dat een opleving van het coronavirus wegblijft. Maar als het terugkomt? Welke mogelijkheden zijn er voor U?

Daarom willen wij u graag helpen met BEELDBELLEN. Heeft u een tablet, of een PC met webcam dan kunt u leren beeldbellen. U hoeft dan de deur niet uit om uw familie te zien. Wij willen u graag leren hoe dat moet.

Op vrijdag 9 oktober beginnen onze cursussen weer. In de ochtendcursus, deze begint om half tien, zullen wij samen met u gaan beeldbellen. Daarnaast proberen wij u uiteraard de andere vaardigheden van de PC of tablet te leren. Vanwege Corona is er maar plaats voor een beperkt aantal personen, dus geef u snel op.

WORD DIGITAAL FIT IN SENIORWEB LEERCENTRUM O&O computercursussen
Wilt u ook meer kunnen doen met uw tablet of computer? Zoals uw foto’s bewerken en er een fotoalbum van maken, veilig winkelen op internet of e-mailen?

Vanaf een beginnerscursus tot Excel bieden wij cursussen aan.

U leert het bij O&O computercursussen, het SeniorWeb Leercentrum in Midwoud.

Onze lessen en cursussen beginnen weer vanaf vrijdag 9 oktober. Er is een ochtend en een middagcursus. Het adres van ons Leercentrum is: Molenwoid 15 in Midwoud. Voor meer informatie Cisca Groeneveld 0229 201519, SeniorenNKL@ziggo.nl

%d bloggers liken dit: