Nog twee Hoornse Woensdagmarkten te gaan op 19 en 26 augustus!

Na twee gezellige en goed verlopen edities maken we ons op voor de twee laatste Woensdagmarkten van dit jaar.

Op 19 en 26 augustus kunt u tussen 10 en 5 uur heerlijk snuffelen bij de kraampjes met daarop de leukste handel! De kramen staan op dezelfde locatie als de zaterdagmarkt in de historische binnenstad.

U vindt hier boeken, platen, curiosa, vintage en retrospulletjes, creatieve cadeautjes, woon- en tuindecoratie en nog veel meer! In verband met de uiterst korte voorbereidingstijd en de coronavoorschriften zijn er dit jaar helaas geen thema’s aan de markten verbonden. Wel maken we de markten extra gezellig door op verschillende plaatsen straatmuzikanten en -artiesten in te zetten.

De markten zijn bijzonder ruim opgezet met veel tussenruimtes en extra brede looppaden en bij alle kooplieden kunt u uw handen desinfecteren als u dat wilt. De terrassen tussen de kramen en bij de omliggende horeca zijn dubbel zo groot zodat er alle ruimte is om goed te vertoeven in onze mooie binnenstad.

Hoorn heet u van harte welkom!

Wilt u ook meedoen aan de markt? Boek dan uw kraam voor maar € 35,00 via www.edithhartog.nl

%d bloggers liken dit: