Getuigen gezocht van brand in bestelbus en van beroving

Brand in bestelbus

Hoorn – Rond 23.50 uur op woensdag 12 augustus werd een brand ontdekt in een bestelbus aan de Vijzelmolen in Hoorn. De politie heeft een buurtonderzoek en sporenonderzoek uitgevoerd. Er wordt uitgegaan van brandstichting.

Bent u getuige geweest van het ontstaan van de brand? Of heeft u andere informatie over dit incident? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Aanhoudingen na pogingen tot beroving

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is politieberichten2.png

Zwaag – Op 12 augustus hebben rond 22.30 uur twee pogingen tot beroving plaatsgevonden bij de fietstunnel op het Risdampad in Zwaag. Een 22-jarige en 24-jarige Poolse man zijn aangehouden.

Een 17-jarige jongen uit gemeente Medemblik wordt tegengehouden bij de fietstunnel. Daar eisten twee verdachten geld en gebruikten daarbij geweld. De jongen uit Medemblik kon wegkomen. Kort daarop vond een tweede poging plaats op dezelfde locatie bij een andere 17-jarige jongen uit gemeente Medemblik. Ook hij wist te ontkomen. Op basis van het signalement van de daders zijn twee verdachten aangehouden bij de fietstunnel.

Bent u getuige geweest van één van de pogingen tot beroving rond 22.30 uur? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

%d bloggers liken dit: