Servan Ott Fotografie: Citroenvlinder op Kattenstaart – Weerribben

Altijd een erg mooie vlinder om te zien, de citroenvlinder. Vrij schaars in Noord-Holland tot algemeen in het Oosten en Zuiden. De Kattenstaart die nu uitbundig bloeit langs de waterkanten is een magneet voor vlinders en ook voor de Citroenvlinder.

Een vrij beweeglijke vlinder die vaak maar kort op 1 plek blijft zitten wat de kans veel groter maakt om de vlinder in de vlucht te fotograferen. Credo altijd veel beelden maken en het gedrag- de beweeglijkheid goed observeren om het opvliegen enigszins te kunnen voorspellen. Foto’s gemaakt in de Weerribben nabij Ossenzijl, bij 1/2000 en 1/4000 seconde sluitertijd.

Natuurfotografie workshops

Vanaf 1 juni zijn alle natuurfotografie workshops weer van start gegaan. Natuurlijk rekening houdend met de 1,5 meter afstand en door het buiten zijn is dat heel goed mogelijk. Zie voor alle fotografie activiteiten de agenda natuurfotografie workshops 

Voor aanmeldingen en voor vragen neem graag contact met me op.

Foto’s © Servan Ott Fotografie

%d bloggers liken dit: