Kernvisie Andijk: Lintbebouwing met doorkijkjes móet behouden blijven

Kernvisie Andijk: Lintbebouwing met doorkijkjes móet behouden blijven

De lintbebouwing mét doorkijkjes moeten behouden blijven in Andijk. Dat zegt 85% van de respondenten in het onderzoek “Wonen in Andijk” dat door de Stuurgroep Kernvisie Andijk 2020-2030 heeft ingesteld.

Niet volbouwen!

“Meerdere inwoners in Andijk hebben deze vraag ingediend nadat zij zich hadden beklaagd over het ‘volbouwen’ van doorkijklocaties in de lintbebouwing in Andijk”, weet Gerrit van Keulen van de dorpsraad te melden. “Voor ons een reden deze vraag op te nemen in het onderzoek onder de inwoners van Andijk, met dit als resultaat!”

Eerste conceptvisie over wonen in Andijk

De eerste conceptvisie is door een commissie opgesteld en nu gaat deze visie opnieuw in roulatie maar dan onder de gehele stuurgroep voor een tweede en definitieve conceptvisie. In het najaar wordt dit dan voorgelegd aan de inwoners van Andijk en dán pas wordt het definitief vastgesteld als onderdeel van de kernvisie.”Zo gaat de stuurgroep te werk en dat betekent dat we in principe al een deel van de kernvisie op papier hebben.”

Recreatie en verkeersveiligheid

Binnenkort gaat een vierde onderzoek van start, een onderzoek met betrekking tot recreatie (en aanverwante zaken) in Andijk en het buitengebied. “Als dat onderzoek start dan eindigt meteen ook het onderzoek naar de verkeersveiligheid in Andijk. Wie nog niet hieraan heeft meegedaan kan dat alsnog doen, ga naar het vragenformulier om jouw mening te geven over de verkeersveiligheid in en buiten Andijk!”

Advertentie
%d bloggers liken dit: