DienstMededelingen Nr. 6 – Army Vehicle Club

DienstMededelingen Nr. 6 - Army Vehicle Club
Ga naar de website van de Army Vehicle Club

De in Andijk gevestigde Army Vehicle Club (AVC) is een vereniging van eigenaren van klassieke en jongere – maar buiten dienst gestelde – legervoertuigen. Voornamelijk voertuigen uit het Nederlands leger maar ook voertuigen uit het buitenland. Je leest er meer over op de website van AVC.

De vereniging geeft een kwartaalblad uit: De Veldpost (van, voor en door leden) en maandelijks de digitale nieuwsbrief van het bestuur over verenigingszaken en aanverwanten onderwerpen, maar ook over actuele zaken buiten de vereniging om.

AVC levert onder andere klassieke legervoertuigen
voor de Nederlandse Veteranendag in Den Haag
Maar ook aan andere speciale evenementen van Defensie, zoals hier op het Infanterie Schietkamp Harskamp