40MM-bestuur wandelt voor ontwikkeling – doneren nu mogelijk

40MM-bestuur wandelt voor ontwikkeling - doneren nu mogelijk - Andijk

Vanwege de ons allemaal bekende maatregelen, zal er dit jaar geen 40MM worden gewandeld.  De  beoogde wandeldag van 23 mei is verstreken, zonder wandelaars en activiteit in en rond Venhuizen. Helaas betekent dit ook dat we de jaarlijkse sponsoropbrengsten moeten missen welke we normaliter uitkeren aan de vele projecten in de minder ontwikkelde landen. De door de projecten geplande activiteiten, werkzaamheden, etc. kunnen niet doorgaan of in mindere vorm. Om toch iets te kunnen betekenen voor alle projecten heeft het bestuur van de 40MM een ludieke actie bedacht!

Bestuur aan de wandel
Met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM heeft het bestuur van de 40MM op 24 mei de 40MM in delen gewandeld. Per koppel werd 10 km gelopen en zo werd er toch een complete 40MM gelopen. De opbrengst van deze actie komt natuurlijk ten goede aan de projecten.    

Doneren

Wilt u ook iets betekenen voor alle projecten in de minder ontwikkelde landen kunt u natuurlijk een bedrag doneren.
U kunt uw donatie overmaken op het IBAN nummer:

NL62 RABO 0121 2997 67
t.n.v. Stichting 40MM.

Wij willen u er op attent maken dat de belastingdienst de Stichting 40MM heeft aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Voor meer informatie hierover zie ook onze website www.40mm.nl (of neem contact met ons op via info@40mm.nl)

Dank u!
Zo verloopt de 40MM dit jaar anders dan we gewend zijn in de 47 jaar van ons bestaan. We hopen door onze actie, uw donatie en support toch enigszins een bijdrage te kunnen leveren aan de vele projecten en zo iets positiefs bij te kunnen dragen in deze moeilijke tijden.

Zorg voor elkaar en we gaan ervan uit dat we elkaar op 15 mei 2021 gewoonweer in Venhuizen ontmoeten voor de volgende editie van de 40MM!

Het bestuur van de 40MM
Wandeling voor ontwikkeling

Foto’s Bestuur 40MM – Bewerkingen © CAPAND

%d bloggers liken dit: