Virtueel ronddwalen door Stoommachinemuseum

Medemblik- Het Nederlands Stoommachinemuseum, gevestigd in het oude stoomgemaal Vier Noorder Koggen aan de Oosterdijk bij Medemblik, is net als vele andere musea vanwege de Coronacrisis tijdelijk gesloten. Wil je toch even de zinnen verzetten en ronddwalen tussen de stoommachines? Bekijk dan de Virtual Reality Tour en de 360° film die op de website staan. Met dank aan het bedrijf Omni VR dat deze virtual experience mogelijk maakte.

Ga mee op ontdekkingsreis en leid jezelf vanuit de luie stoel virtueel rond langs de machines afkomstig uit verschillende Nederlandse machinefabrieken, maar ook uit Engeland, Duitsland, België en Zweden. Dwaal rond in de VR Tour en stap achter de hekjes waar je anders nooit mag komen. Je kunt de stoommachines nu op een heel andere manier bekijken. Bij de 360° film hoor je tal van wetenswaardigheden over de stoommachines, het stoomgemaal en het waterbeheer.

Maar kom vooral langs zodra het museum weer open is om onze prachtige collectie in het echt te zien! We gaan ons best doen voor 1 juni te voldoen aan het protocol heropening musea. Maar tot het zover is heten we je van harte welkom in het virtuele Nederlands Stoommachinemuseum. We wensen je veel kijkplezier!

De link voor de VR Tour en de film vind je bij de agenda op de website: www.stoommachinemuseum.nl

                                                                                                                                    

%d bloggers liken dit: