#Corona 7WFG: minimale stijging

Vandaag is het alleen Koggenland die een nieuwe melding heeft van een COVID19-patiënt.

Positief geteste personen40.236*(+445)
Ziekenhuisopnames10.951(+97)
Overleden personen4.987**(+94)

Vandaag zijn er 97 patiënten in het ziekenhuis opgenomen (geweest) gemeld. Er zijn 94 personen als overleden gemeld. Deze gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld.

Tot nu toe zijn er 40.236 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu . De cijfers van de afgelopen dagen passen bij het beeld dat de maatregelen werken. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen die hier genoemd worden.

COVID-19 in grafieken

Internationale kaart COVID-19

%d bloggers liken dit: