Bruijns Koffie uit Zwaag verrast Omringmedewerkers én cliënten met wafels

Bruijns Koffie uit Zwaag verrast Omringmedewerkers én cliënten met wafels

Abbekerk – Alle zorgmedewerkers en cliënten van de woonzorglocaties van Omring werden vanochtend verrast met een warme wafel. Jeroen Bruijns (algemeen directeur Bruijns Koffie) en Freddy Stout kwamen de wafels persoonlijk overhandigen aan de zorgmedewerkers bij woonzorglocatie De Watermolen in Abbekerk.

Fantastisch werk
Bruijns Koffie uit Zwaag heeft 4500 wafels rondgebracht om de zorgmedewerkers en cliënten een hart onder de riem steken in deze onzekere tijden van corona. Jeroen: “Ik vind dat jullie in deze moeilijke tijd echt goed werk doen. Hartstikke bedankt voor alles wat jullie doen. Echt fantastisch!” Het team van De Watermolen was blij verrast. Locatiemanager Bianca Smit nam de schaal met wafels in ontvangst.
Bianca: “Heel leuk dat ze ons komen verrassen met deze lekkernijen! Het is een prachtige erkenning en waardering voor onze medewerkers. We gaan er samen met de cliënten van genieten!

Er wordt aan Omring gedacht
Sinds het kabinet bekend heeft gemaakt dat er geen bezoek (alleen bij bijzonder gevallen) meer mogelijk is in de woonzorglocaties en verpleeghuizen, zijn er talloze hartverwarmende initiatieven ontstaan voor zowel de zorgmedewerkers als de cliënten van woonzorglocaties en in de thuiszorg. Denk aan optredens, cadeautjes, spandoeken en bloemen. Dit wordt ontzettend gewaardeerd.