Getuigen gezocht bespugen vrouw in Bovenkarspel | Man rijdt met bromfiets door winkelruit Hoorn

Getuigen gezocht bespugen vrouw in Bovenkarspel

Bovenkarspel – De politie is op zoek naar getuigen van een poging ernstige mishandeling en belediging op de Gouw in Bovenkarspel, nabij camping de Gouwe Stek. Dit heeft plaatsgevonden zaterdagmiddag tussen 16.45 en 17.30 uur.

Een 28-jarige vrouw is bespuugd terwijl zij met haar bakfiets reed in de richting van Enkhuizen. In de bakfiets zat een kind van de vrouw. Uit tegengestelde richting kwam een scooter met twee opzittenden. De bestuurder bespuugde deze vrouw op haar jurk en bovenarm. Ze kreeg hierdoor een onaangenaam gevoel. Thuisgekomen is ze direct gaan douchen. Ze doet aangifte van het voorval. De mannen op de scooter droegen geen helm. De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden. U kunt ze uploaden via dit formulier  onder vermelding van 2020072904.  

Man rijdt met bromfiets door winkelruit Hoorn

Hoorn – HOORN. Een 19-jarige man uit Wognum is zondagavond omstreeks 21.15 met een geleende bromfiets tegen een winkelraam gereden van een drogisterij aan de Huesmolen in Hoorn. Het winkelraam raakte hierbij flink beschadigd.

De Huesmolen ligt in een zogenaamd voetgangersgebied. De bestuurder rende weg maar meldde zich later bij de politie. Toen bleek dat de man niet in het bezit is van een rijbewijs. Hij is verhoord en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.