Kernvisie Andijk: Volgend onderzoek gaat over “Verkeersveiligheid in Andijk”

onderzoek gaat over "Verkeersveiligheid in Andijk"
Ga naar het enquêteformulier https://bit.ly/2X2ygjA en vul ‘m in!

De Stuurgroep Kernvisie Andijk 2020-2030 (KVA20) treft voorbereidingen voor het volgende onderzoek in het kader van de Toekomstvisie Andijk. Het komend onderzoek gaat over de “Verkeersveiligheid in Andijk”.

Uiteraard hebben we daar al een beeld van, hoe het gesteld is met de verkeersveiligheid in Andijk, maar het gaat ons nu om duurzame oplossingen. Als we er niets aan doen dan zal in 2030 het nog steeds klachten regenen dat men in het algemeen te hard rijdt”, aldus een woordvoerder van KVA20, onderdeel van de Dorpsraad Andijk.

Plan B

Eind 2020 moet de toekomstvisie een feit zijn. “We liggen nog op schema, ondanks de coronacrisis. De presentaties vinden nu niet plaats, de maatregelen staan dat niet toe, maar de stuurgroep heeft Plan B in werking gebracht, iets dat niet ad hoc is ingegeven maar waar al in november 2019 rekening mee is gehouden. Op de website van de Kernvisie Andijk lees je meer over dit plan.

Volgen

De Stuurgroep Kernvisie Andijk 2020-2030 is te volgen op Facebook, Twitter en via de genoemde website! Kijk en ‘like’ ons om op de hoogte blijven! Momenteel wordt nog het onderzoek “Wonen in Andijk” gehouden? Ben jij inwoner van Andijk en wil je meewerken aan de totstandkoming van deze toekomstvisie vul dan het enquêteformulier nú in!

onderzoek gaat over "Verkeersveiligheid in Andijk"
%d bloggers liken dit: