IVN natuur van NU – ZOEKTIP van de week

IVN natuur van NU - ZOEKTIP van de week
IVN natuur van NU – ZOEKTIP van de week

De gidsen van IVN West-Friesland kunnen de komende tijd geen rondleidingen voor groepen organiseren. Het Streekbos Paviljoen en het Egboetje zijn gesloten. In plaats daarvan hebben een aantal natuurgidsen nieuwe digitale Zoektips opgezet om zelf te printen op één vel of te openen met smartphone of tablet. Leuk en leerzaam!

Iedere week is een ander onderwerp aan de beurt, gericht op de natuur van NU. Bestemd voor kinderen en/of volwassenen. De Zoektip van de week is makkelijk om huis, in de tuin, woonomgeving of elders te vinden, zoals vogels, planten, vlinders. Het is volop lente en geniet van de natuur. Maar waar dan ook: houd 1,5 meter afstand van andere wandelaars. Blijf gezond en bezig.

Via IVN website of IVN Facebook Natuur van NU vanaf 4 april  Zoek de vogels

%d bloggers liken dit: