#Corona Andijk | Internetkerkdiensten Gereformeerde Kerk Andijk

#Corona Andijk | Internetkerkdiensten Gereformeerde Kerk Andijk
Ds. J. Staat tijdens de ‘internetkerkdienst’

De kerkdiensten van de Gereformeerde kerk van Andijk worden sinds de afkondiging van de ‘corona-maatregelen’ door de regering op een aangepaste wijze gehouden in het kerkgebouw aan de Middenweg.

Uiteraard zijn er geen gemeenteleden aanwezig en spreekt ds. J. Staat de kijkers via internet toe en worden de psalmen en gezangen van deze dienst gespeeld door de organist. Dat gebeurt op professionele wijze overigens en beeld- en geluidskwaliteit zijn dan ook uitstekend.

Na afloop van de dienst verschijnt informatie op het beeld om kijkers in de gelegenheid te stellen een bedrag over te schrijven voor de collecte die normaliter tijdens de eredienst gehouden wordt maar nu kan worden voldaan middels een overschrijving.

De kerkdiensten worden op dezelfde tijden uitgezonden als wanneer een ‘gewone’ kerkdienst wordt gehouden, maar kunnen nadien ook worden teruggekeken via de website.

De kerkdiensten kunnen bekeken en beluisterd worden via de website van de Gereformeerde kerk in Andijk. Daarop staat ook vermeld wanneer de volgende uitzending van een kerkdienst zal plaatsvinden.

Ds. Staat schrijft met enige regelmaat een bericht op de website in de rubriek “Uit de Pastorie” om te te blijven communiceren met de gemeenteleden. Ook houdt de predikant een telefonisch spreekuur zodat gemeenteleden met hem kunnen spreken. Informatie hierover is op de website te vinden.

%d bloggers liken dit: