Dorpsraad Andijk: 'Aantal woninginbraken flink gedaald'

Dorpsraad Andijk: aantal woninginbraken flink gedaald

In Andijk is het aantal woninginbraken in de afgelopen periode flink gedaald: 1 aangifte in de afgelopen drie maanden. Op 19 maart is er aangifte gedaan van een woninginbraak. “Dat is ongekend voor Andijk”, weet de Dorpsraad Andijk te melden.

“De laatste jaren was het in de periode van de feestdagen, zoals kerst en Oud & Nieuw, altijd wel raak. Nu niet. We moeten overigens niet denken dat het nu veilig is wat inbraken aangaat, want dit zijn feitelijk dagkoersen. Je moet op je qui-vive zijn, op je hoede. Dat begint met goede hang- en sluitwerk en verlichting.”

Je kunt ook deelnemen aan de Buurtpreventie App Nextdoor Andijk! Momenteel telt Nextdoor Andijk 737 deelnemers, verdeeld over 582 huishoudens. Meer weten? Kijk op Nextdoor Andijk

%d bloggers liken dit: