Servan Ott Fotografie: Lente – Hazen

Een hele pittige periode met veel uitdagingen op dit moment, de natuur om ons heen gaat gelukkig volop door en biedt heel veel ontspanning. Op twee avonden kunnen genieten van hazen bij het IJsselmeer bij Schardam.

Prachtige dieren om te zien en wanneer je er de tijd voorneemt en ze rustig (zo’n laag mogelijk makend) en kalm benaderd zijn dichtbije ontmoetingen mogelijk. Zij helemaal into de lente.

Foto’s op 400mm en diafragma f/5,6

Vooralsnog gaan alle workshops door. We houden er rekening mee door geen hand te geven en met gepaste afstand van elkaar te fotograferen. De natuur te beleven en te genieten, in tijden van spanning extra belangrijk om lekker de natuur in te gaan.

  • Een natuurfotografie workshop o.a. op zaterdag 4 april in de Oostvaardersplassen