De 40MM – verandering door wandeling – de 47e editie – schrijf je nu in !

De 47e editie van de 40mm staat weer voor de deur:  zaterdag 23 mei

De inschrijving voor de 40MM sponsorwandeltocht is weer van start gegaan! Wederom hebben we een aantal prachtige routes uitgezet door het West-Friese landschap en over de IJsselmeerdijk. U kunt inschrijven via www.40mm.nl of bij een van de vele locaties in West-Friesland waar inschrijfformulieren verkrijgbaar zijn voor maar € 3,00 – zie www.40mm.nl voor de verkoop adressen.

Het doel van de 40MM is om zoveel mogelijk sponsorgeld bijeen te brengen, met dit sponsorgeld helpen we vele projecten in minder ontwikkelde landen over de hele wereld. Dit kunt u doen door gezellig mee te wandelen maar ook door wandelaars te sponsoren!

Korte en lange routes

De 40MM sponsorwandeltocht vindt plaats op 23 Mei in Venhuizen en omgeving. Er zijn 5 afstanden: de korte 4km kinderroute en de afstanden 8km, 9km, 24km en de 40km. Met een variatie aan afstanden en starttijden is het voor iedereen mogelijk te genieten van de gezelligste wandeling in West-Friesland! We  zien u graag op zaterdag 23 Mei in Venhuizen! Voor alle info: www.40mm.nl

Verandering door wandeling

Met elkaar maken we er ook in 2020 weer een succes van! Het is jaarlijks prachtig om te zien hoe iedereen een stapje meer doet. Door gezellig mee te wandelen draag je bij aan een positieve verandering bij de verschillende projecten in de minder ontwikkelde landen, voor alle projecten die we ondersteunen zie http://www.40mm.nl.

Wij rekenen weer op ieders steun en maken er samen tijdens deze 47e editie weer een mooie dag van, we zien u allen graag op zaterdag 23 Mei te Venhuizen!

%d bloggers liken dit: