JAZZ Trio Jos van Beest in de Bonifacius

JAZZ Trio Jos van Beest in de Bonifacius

JAZZ Trio Jos van Beest in de Bonifacius

MEDEMBLIK – Zaterdagavond 22 februari wordt het swingen geblazen vanaf 20.00 uur in de Bonifaciuskerk in Medemblik want dan speelt het Jazz Trio van Jos van Beest en Mariëlle Koeman komt mee voor de zwierige zang. Een avondje onvervalste jazz dus.

JAZZ Trio Jos van Beest

Jos van Beest is een Nederlandse easy-listening jazz pianist. Hij geniet nationaal en internationaal grote waardering, met name in Japan, en hij is vele malen onderscheiden met muziekprijzen. Hij speelt soepel swing en geeft geheel eigen interpretaties aan zijn brede repertoire.

Het trio bestaat uit:

  • Jos van Beest – piano
  • Erik Schoonderwoerd – bas
  • Gijs Dijkhuizen – drums
  • Mariëlle Koeman

Mariëlle is een zangeres die van nature een prachtige stem heeft. Zij geeft klassieke recitals maar haar tweede passie is het jazzy programma en zij vertolkt mooie Engels-, Portugees- en Franstalige groovy jazz. U gaat het horen: zij legt lyriek, warmte en diepte in haar muziek.