Dorpsraad Andijk: ‘Ook schooljeugd betrekken bij Toekomst van Andijk!’

Dorpsraad Andijk: 'Ook schooljeugd betrekken bij Toekomst van Andijk!'
Dorpsraad Andijk: ‘Ook schooljeugd betrekken bij Toekomst van Andijk!’ Foto bew. © CAPAND

“Met de Kernvisie Andijk richten we ons niet alleen op de komende tien jaar maar leggen wij ook een basis voor de jaren ná 2030! Daarom is het belangrijk dat we ook de jongeren hierbij willen betrekken. Want wie nu 10-13 jaar is, is over 10 jaar 20-23!”, dat meldt de Dorpsraad Andijk op de Facebookpagina van de Stuurgroep Kernvisie Andijk.

“In de komende maanden gaan we dan ook de scholen langs in Andijk! De oudere jongeren zijn natuurlijk van harte welkom om ook mee te praten en mee te doen op de bijeenkomsten die wij de komende maanden gaan houden, startend met de bijeenkomst van 29 januari!”

Kijk voor meer informatie (toelichting) op onze website: https://kernvisieandijk.nl

Foto bew. © CAPAND

%d bloggers liken dit: