NH Jeugd Fanfare Orkest in de Bonifacius

MEDEMBLIK – Zaterdagavond 11 januari geeft het Noord-Hollands Jeugd Fanfare Orkest weer een verrassend Nieuwjaarsconcert in de Bonifaciuskerk in Medemblik. Dirigent Lieuwe de Jong kondigt ook met trots de getalenteerde, jeugdige trompettiste Melissa Venema als gastsoliste aan.

NHJFO en Melissa Venema (trompet)

De ruim 60 leden van het orkest zijn enthousiaste jongeren tussen 12 en 25 jaar afkomstig uit de gehele provincie Noord-Holland. Het doel van dit orkest is om de talentvolle, jonge muzikanten te ontwikkelen en ervaring mee te geven op het gebied van de blaasmuziek.

SAMSUNG CSC

Melissa Venema studeert aan het Conservatorium van Amsterdam bij Theo Wolters, 2de dirigent van het Concertgebouworkest. Ze won 1ste prijzen op het Prinses Christina Concours en bij de Stichting Jong Muziektalent Nederland en een 3de prijs op het Internationale Chicago Brass Festival. Ze speelde o.a. met het Gelders Fanfare Orkest, het koper-ensemble van het Koninklijk Concertgebouw Orkest en de Berliner Symphoniker en al 14x als soliste bij André Rieu’s Johann Strauss Orkest.

Een mooi avondje muziek dus …

Zaterdag 11 januari 2020

  • Bonifaciuskerk – Kerkplein 9 – 1671CR Medemblik
  • Aanvang 20.00 uur
  • Entree € 15 (incl. 1 consumptie)
  • Kaarten: bonifaciusmedemblik@gmail.com
  • Kerk open 19.15 uur, vrije plaatskeuze
%d bloggers liken dit: