12 jarige verdachte aangehouden na steekincident

Hoorn – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het steekincident dat zaterdagavond plaatsvond nabij een hotel aan de West-Friese Parkweg.

Tijdens een conflict nabij het hotel bleek een 12-jarige jongen gewond te zijn geraakt, omdat hij was gestoken met een mes. Het slachtoffer ging met zijn vrienden het hotel in om hulp in te roepen. Politie en ambulancepersoneel kwamen ter plaatse en de jongen werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Direct na de melding is door de politie onder andere met de politieheli gezocht naar de verdachte. De verdachte, een 12-jarige jongen uit Hoorn, meldde zich later zelf op het politiebureau. Hij werd daar aangehouden en onderzoek naar de toedracht van dit geweldsincident is ingesteld.

De politie heeft meerdere vrienden en bekenden van het slachtoffer gesproken. De 12-jarige verdachte is ingesloten.

Eén reactie

  1. Vanmorgen is er in een woning in de Liornestraat in Hoorn ook
    een man door een vrouw neergestoken. Het is nog niet duidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw is aangehouden. Ik heb weleens het gevoel dat door de aandacht voor allerlei steekincidenten mensen bij wie een steekje los zit er eerder toe overgaan om ook zoiets te doen.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: